NU STARTAR BYGGET I KV LÅGAN, PORTEN TILL STADEN

Styrelsen i BRF Norrtullsgatan Lågan har fattat beslut om att lämna startbesked till byggentreprenören Serneke Bygg för att uppföra etapp I i kv Lågan Växjö.

”Nu är det dags”, säger Christian Fredrikson på Lågan Fastigheter i Växjö AB, som står bakom projektet. ”Intresset för Lågan är och har hela tiden varit mycket stort. Därför känns det extra roligt att kunna konstatera att vi nu på ett synligt sätt kommer igång på byggarbetsplatsen.”

”Särskilt glad är jag för alla de som tecknat sig för lägenhet på Lågan och som troget inväntat besked om byggstart. De ska ha en stor eloge för visat tålamod. Nu äntligen kan vi ge dem information om när de kan få flytta in. Det känns extra bra.”

”Vi på Serneke har legat i startblocken ett tag och nu när startskottet går så är det full fart som gäller. Lågan är vårt instegsprojekt i Växjöregionen och vi ser verkligen fram emot att få komma igång. Detaljprojekteringen har pågått sedan hösten 2016 och är nyligen färdigställd. Nu avropa vi våra beställningar och förbereder för att etablerar vår Växjöpersonal på byggarbetsplatsen vilket alla längtat efter”, säger Viktor Nagenius arbetschef på Serneke.

”Det är väldigt efterlängtat att Växjös attraktivaste projekt kommer igång. Intresset för Lågan är mycket stort. Våra kunder vill så klart se konkreta byggaktiviteter på platsen.”, säger Eric Melkersson, ansvarig mäklare för Låganprojektet på Fastighetsbyrån i Växjö.

Kontaktuppgifter:

Christian Fredrikson, Lågan Fastigheter i Växjö AB
Telefon: 0703 143109
E-post: christian@cedrik.se

Eric Melkersson, Mäklare, Fastighetsbyrån
Telefon: 0733 877719
E-post: eric.melkersson@fastighetsbyran.se

Viktor Nagenius, Arbetschef, Serneke Bygg AB
Telefon: 0704 315111
E-post: viktor.nagenius@serneke.se