NU BYGGER VI LÄGENHETERNA I KV LÅGAN, PORTEN TILL STADEN

Brf Linnégatan Lågan och Brf Norrtullsgatan Lågan har tecknat en avsiktsförklaring med Serneke om att uppföra 152 lägenheter på fastigheterna Lågan 18 och 23. Hela kontraktssumman är ca 285 mkr ex moms.

Lägenheterna är mycket välplanerade och ljusa med våningshöga fönsterpartier. Alla lägenheter har minst en balkong, terrass eller uteplats. Byggnaderna är spektakulära med stora takterrasser, både allmänna och privata. Garageplatserna är utrustade för elbilsladdning. Fastigheten har en stor och generös innergård.

”Nu är det dags”, säger Christian Fredrikson på Scanprop-Gruppen, som står bakom projektet. ”Intresset för Lågan, från engagerade konsulter, Växjö kommun och presumtiva kunder, har varit mycket stort under hela den kreativa fasen fram till erhållet bygglov. Vi har hittills fått intresseanmälningar till förvärv av lägenheter från mer än 500 personer.”

”De byggentreprenörer som visat störst intresse och lämnat mest konkurrenskraftiga anbud kommer från regioner utanför Växjöområdet.”

”Vi ser fram emot samarbetet med Serneke för genomförandet av bygget och deras etablering som ny entreprenör i en marknad som värdesätter ökad konkurrens.”
”Serneke har haft ögonen på Växjö en tid och väntat in rätt tidpunkt och rätt instegsprojekt att sätta tänderna i. Vi ser fram emot att få bygga Lågan som är en fin och påkostad fastighet”, säger Viktor Nagenius arbetschef på Serneke som också kommer att vara huvudansvarig för entreprenaden och Sernekes etablering i Växjö.

”Växjös attraktivaste projekt på länge. Intresset för Lågan har under en lång tid varit mycket stort och det ska verkligen bli roligt att få komma igång med försäljningen av bostadsrätterna”, säger Eric Melkersson, ansvarig mäklare för Låganprojektet på Fastighetsbyrån i Växjö. Håll koll på brflågan.se!

 

Gör en intresseanmälan
 

För mer information och kontaktuppgifter:

Christian Fredrikson,
Scanprop Development AB
Tel: 0703 143109
christian@cedrik.se

Eric Melkersson,
Mäklare, Fastighetsbyrån
Tel: 0733 877719
eric.melkersson@fastighetsbyran.se

Viktor Nagenius,
Arbetschef, Serneke Bygg AB
Tel: 0704 315111
viktor.nagenius@serneke.se